All About Autumn TAG

11 oktober 2015 No Comments

Naamloos

Aangezien de herfst sinds 21 september toch echt officieel is begonnen, leek het me leuk om de All About Autumn TAG voor jullie op te nemen. Ik vertel over mijn favoriete herfst drankje, snack, make up look, parfum en nog veel meer. Veel kijkplezier, en neem de TAG gerust over voor je eigen blog/youtube kanaal.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal.

De vragen

  1. Wat is je favoriete herfstdrankje?
  2. Laat je leukste muts/wanten zien.
  3. Welke muziek luister je in de herfst?
  4. Welk parfum ga je het meeste dragen deze herfst?
  5. Wat is je lekkerste herfst geurkaars?
  6. Wat is je favoriete make-uplook voor de herfst?
  7. Go to herfst moisturizer?
  8. Wat is je favoriete herfst snack?
  9. Hoe ga je verkleed met Halloween?

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×