AliExpress shoplog + review #2

10 september 2017 No Comments

Alweer een tijd terug bestelde ik een aantal leuke hebbedingetjes op AliExpress. Inmiddels zijn alle items binnen gekomen en was het weer tijd om een shoplog + review video voor jullie te filmen. Veel kijkplezier en laat me vooral weten wat ik de volgende keer moet bestellen!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Alle items

Portemonnee
Camera hoesje
Choker
Nagellak
Telefoon hoesje 1
Telefoon hoesje 2 t/m 4
Oorbellen 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×