AliExpress shoplog - kerst spullen

AliExpress shoplog – kerst spullen

20 december 2018 No Comments

Eind oktober besloot ik een aantal leuke kerst spullen te bestellen op AliExpress, die helaas nogal laat binnen kwamen. De kans dat jij deze spullen nog kunt bestellen voor de kerst van dit jaar zijn dan ook klein, maar ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden om te zien wat ik kocht. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×