Al mijn schoenen uitzoeken en opruimen // WEEKVLOG #69

Al mijn schoenen uitzoeken en opruimen // WEEKVLOG #69

11 mei 2020 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze weekvlog neem ik je mee door mijn complete schoenen stash die ik ga uitzoeken en opruimen. Ik vertel je per paar of ik het wel of niet ga houden en waarom. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×