https://www.youtube.com/channel/UCWgixeJqKwi9T4r8d2NUFMQ

Al mijn kleding opruimen 2020

29 december 2020 No Comments

Mijn kledingkast begon steeds voller en voller te raken en inmiddels liep het echt uit de hand. Met het einde van het jaar in zicht leek het me dan ook een goed moment om al mijn kleding eens goed op te ruimen. Ik kijk per item of ik het wil houden of niet en neem jullie mee in het volledige proces. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×