Action Spa Exclusives adventskalender 2021 unboxing

Action Spa Exclusives adventskalender 2021 unboxing

17 september 2021 No Comments

Tijd voor alweer de tweede adventskalender unboxing video van 2021. Ik kwam laatst bij de Action namelijk de Action Spa Exclusives adventskalender 2021 al tegen, voor maar €11,95. Voor de kalender alweer uitverkocht is laat ik je graag zien wat er allemaal in zit, zodat je voor jezelf kunt beslissen of je hem de moeite waard vindt om te halen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×