Action Spa Exclusives adventskalender 2020 unboxing

Action Spa Exclusives adventskalender 2020 unboxing

9 september 2020 No Comments

September is pas net begonnen en toch beginnen de adventskalenders al binnen te stromen. Mijn inbox zit vol met persberichten en zelfs de winkels beginnen de adventskalenders al in de schappen te leggen. Zo vond ik laatst deze Action Spa Exclusives adventskalender bij de (je raad het al) Action. Ik vroeg jullie wanneer jullie de video wilden zien en het kon van jullie niet vroeg genoeg. Vandaag dan ook de eerste adventskalender unboxing van 2020: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×