Action Spa Exclusives adventskalender 2019 unboxing

Action Spa Exclusives adventskalender 2019 unboxing

10 november 2019 2 Comments

Yay! Weer een nieuwe adventskalender unboxing! Na de Max & More Deluxe adventskalender en de Max & More adventskalender van de Action is het nu tijd voor de Spa Exclusives adventskalender: opnieuw verkrijgbaar bij de Action. Deze kalender koop je voor maar €9,95 en zit vol met allerlei limited edition producten van Spa. Vandaag laat ik je de inhoud zien, zodat je kunt bepalen of jij de kalender de moeite waard vind of niet!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Suzanne 11 november 2019 at 12:18

  Wat leuk!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 45 – Vrij & twee afwijzingenMy Profile

 • Marina Korink 10 november 2019 at 20:40

  Ik ga deze niet kijken. Ik heb deze NL van mijn dochter gekregen 😍. Andes is de verrassing ervan af 🙋

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×