Action Sint & kerst snoep proeven met Joyce Bastiaans

Action Sint & kerst snoep proeven met Joyce Bastiaans

2 december 2018 No Comments

De decembermaand is begonnen, wat betekent dat er een heleboel extra video’s online zullen komen. Vandaag trap ik af met een gezellige collab video met Joyce, waarin we ontzettend veel Sinterklaas en kerst snoep proeven van de Action. Spekjes, koek en vooral heel erg veel chocola: kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×