Action shoplog september 2020

Action shoplog september 2020

25 september 2020 No Comments

Ik besloot een kijkje te nemen bij de Action, aangezien ik van meerdere van jullie de tip had gekregen dat de Max & More Deluxe adventskalender verkrijgbaar was. Helaas had het filiaal waar ik was deze nog niet op voorraad, maar natuurlijk liep ik de Action alsnog niet met lege handen uit. Vandaag dan ook weer een Action shoplog vol met herfst items. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×