Action Shoplog September 2016

18 september 2016 No Comments

Action Shoplog September 2016

Afgelopen week besloot ik weer eens naar de Action te gaan voor wattenschijfjes en kledinghangers. Je weet hoe dat gaat bij de Action: je komt met veel meer naar buiten. Ik besloot dan ook om maar meteen een Action shoplog voor jullie op te nemen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×