Action shoplog // oktober/november 2022

Action shoplog // oktober/november 2022

31 oktober 2022 No Comments

Vandaag is het weer eens tijd voor een oude vertrouwde Action shoplog! Ik ging naar de Action voor een aantal kaarsen en waxinelichthouders, gezien ik merkte alleen nog maar geurkaarsen in huis te hebben. Daar aangekomen hadden ze echter ook al heel veel kerst items liggen waarvan ik het niet kon laten om ertussen te snuffelen. Tijd voor een uitgebreide Action shoplog dus!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×