Lifestyle, Video

Action shoplog – oktober 2019

Action shoplog - oktober 2019

Ik besloot weer eens langs de Action te gaan en kwam natuurlijk weer met een volle tas met nieuwe spullen naar buiten. Aangezien ik weet hoe veel jullie van een Action shoplog houden op zijn tijd laat ik je vandaag zien wat ik allemaal kocht. Van kerstverlichting tot washi tape en maskertjes: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    16 oktober 2019 at 10:44

    Ik ben twee weken geleden ook helemaal los gegaan bij de Action haha!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.