Action shoplog - oktober 2019

Action shoplog – oktober 2019

11 oktober 2019 1 Comment

Ik besloot weer eens langs de Action te gaan en kwam natuurlijk weer met een volle tas met nieuwe spullen naar buiten. Aangezien ik weet hoe veel jullie van een Action shoplog houden op zijn tijd laat ik je vandaag zien wat ik allemaal kocht. Van kerstverlichting tot washi tape en maskertjes: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 16 oktober 2019 at 10:44

  Ik ben twee weken geleden ook helemaal los gegaan bij de Action haha!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×