Action shoplog oktober 2017

8 oktober 2017 2 Comments

Afgelopen vrijdag besloot ik na mijn college nog even langs de Action te gaan. Ik was er alweer een tijd niet geweest en besloot te gaan kijken of ze nog leuke nieuwe spullen hadden. Ik ging vooral voor spullen voor mijn bullet journal maar kwam ook nog een aantal andere dingen tegen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • chucky1012 8 oktober 2017 at 09:08

  Leuke aankopen had je gedaan!
  Fijne winkel met zoveel betaalbare spullen en als ik er voor 1 ding naartoe ga dan kom ik met een volle tas thuis 😉

  • Irina 8 oktober 2017 at 10:54

   Heel herkenbaar! Ik denk dat de Action die invloed op vrijwel iedereen heeft, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×