Action shoplog oktober 2017

8 oktober 2017 2 Comments

Afgelopen vrijdag besloot ik na mijn college nog even langs de Action te gaan. Ik was er alweer een tijd niet geweest en besloot te gaan kijken of ze nog leuke nieuwe spullen hadden. Ik ging vooral voor spullen voor mijn bullet journal maar kwam ook nog een aantal andere dingen tegen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • chucky1012 8 oktober 2017 at 09:08

  Leuke aankopen had je gedaan!
  Fijne winkel met zoveel betaalbare spullen en als ik er voor 1 ding naartoe ga dan kom ik met een volle tas thuis 😉

  • Irina 8 oktober 2017 at 10:54

   Heel herkenbaar! Ik denk dat de Action die invloed op vrijwel iedereen heeft, haha.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×