Video

Action shoplog oktober 2017

Afgelopen vrijdag besloot ik na mijn college nog even langs de Action te gaan. Ik was er alweer een tijd niet geweest en besloot te gaan kijken of ze nog leuke nieuwe spullen hadden. Ik ging vooral voor spullen voor mijn bullet journal maar kwam ook nog een aantal andere dingen tegen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  chucky1012
  8 oktober 2017 at 09:08

  Leuke aankopen had je gedaan!
  Fijne winkel met zoveel betaalbare spullen en als ik er voor 1 ding naartoe ga dan kom ik met een volle tas thuis ­čśë

  1. Reply
   Irina
   8 oktober 2017 at 10:54

   Heel herkenbaar! Ik denk dat de Action die invloed op vrijwel iedereen heeft, haha.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.