Action shoplog november 2020

Action shoplog november 2020

11 november 2020 No Comments

Ik besloot laatst weer een bezoekje te brengen aan de Action, waarbij ik natuurlijk weer met een goed gevulde shopper tas naar buiten kwam wandelen. In deze Action shoplog laat ik je alles zien wat ik kocht: van geurkaarsen tot washitape en kerst versiering. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×