Action shoplog november 2020

Action shoplog november 2020

11 november 2020 No Comments

Ik besloot laatst weer een bezoekje te brengen aan de Action, waarbij ik natuurlijk weer met een goed gevulde shopper tas naar buiten kwam wandelen. In deze Action shoplog laat ik je alles zien wat ik kocht: van geurkaarsen tot washitape en kerst versiering. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×