Action shoplog // juni 2022

Action shoplog // juni 2022

26 juni 2022 No Comments

Het is weer eens tijd voor een oude vertrouwde Action shoplog! Ik ging nog even langs de Action voor mijn vakantie waarbij ik eigenlijk alleen kledinghangers, haar elastiekjes en een nieuwe iPhone oplader nodig had, maar ik kwam alsnog met een hele tas thuis. Vandaar dat ik besloot om het voor je te filmen! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×