Action shoplog januari 2020

Action shoplog januari 2020

12 januari 2020 1 Comment

Vorige week had ik mezelf een aantal vrije dagen gegeven om even op te laden en weer nieuwe energie en inspiratie op te doen. Tijdens deze dagen bracht ik een aantal keer een bezoekje aan de Action, waardoor ik een tas vol met nieuwe spullen had staan die ik natuurlijk graag aan jullie wilde laten zien. Tijd voor een nieuwe Action shoplog dus!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 13 januari 2020 at 15:52

  Heel erg leuk om te zien! Ik ben in 2020 nog niet bij de Action geweest.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×