Lifestyle, Video

Action shoplog januari 2020

Action shoplog januari 2020

Vorige week had ik mezelf een aantal vrije dagen gegeven om even op te laden en weer nieuwe energie en inspiratie op te doen. Tijdens deze dagen bracht ik een aantal keer een bezoekje aan de Action, waardoor ik een tas vol met nieuwe spullen had staan die ik natuurlijk graag aan jullie wilde laten zien. Tijd voor een nieuwe Action shoplog dus!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    13 januari 2020 at 15:52

    Heel erg leuk om te zien! Ik ben in 2020 nog niet bij de Action geweest.
    Suzanne onlangs geplaatst…Lief dagboek – week 2 – Creativiteit & sportenMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.