Action shoplog januari 2019

Action shoplog januari 2019

21 januari 2019 1 Comment

Afgelopen week besloten mijn moeder en ik even langs de Action te gaan om wat afleiding te zoeken. En natuurlijk kan ik de Action niet verlaten zonder een tas vol spullen, dus besloot ik meteen een shoplog voor jullie te filmen. Ik kocht eten, make up maar ook spullen voor mijn bullet journal en en reisgids. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Sherry 21 januari 2019 at 17:52

  Leuke spullen heb je gekocht.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×