Action Shoplog Januari 2017

8 januari 2017 No Comments

De Action is de afgelopen tijd toch wel één van mijn favoriete winkels geworden. Ik ga er regelmatig kijken aangezien het assortiment ook regelmatig veranderd. Iedere keer kom ik met aardig wat spullen thuis: ook dit keer. Ik kocht o.a. een aantal leuke room decor items voor in mijn kamer. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×