Action shoplog & Instagram foto's maken // WEEKVLOG #33

Action shoplog & Instagram foto’s maken // WEEKVLOG #33

26 augustus 2019 No Comments

De weekvlogs zijn terug van weggeweest! Mijn laatste weekvlog plaatste ik meer dan 1,5 jaar terug aangezien ik door mijn burn-out heb moeten stoppen. Inmiddels begon ik het (week)vloggen zo te missen dat ik besloot het weer te gaan proberen! Afgelopen week had ik voor mijn doen een redelijk drukke week, waardoor ik ook meteen genoeg te filmen had voor jullie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×