Action shoplog - februari 2020

Action shoplog – februari 2020

16 februari 2020 1 Comment

Ik had een aantal Action shoplogs gezien van anderen waarin ik toffe items voorbij had zien komen en had daarnaast een paar dingen nodig dus besloot weer eens een bezoekje te brengen aan deze winkelketen. Natuurlijk kon het niet anders dan dat ik met een goed gevulde shopper de winkel uit kwam. Tijd voor een Action shoplog dus!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 17 februari 2020 at 13:11

  Heel erg leuk om te zien. Ik ben al eventjes niet meer bij de action geweest.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×