Action shoplog - februari 2020

Action shoplog – februari 2020

16 februari 2020 1 Comment

Ik had een aantal Action shoplogs gezien van anderen waarin ik toffe items voorbij had zien komen en had daarnaast een paar dingen nodig dus besloot weer eens een bezoekje te brengen aan deze winkelketen. Natuurlijk kon het niet anders dan dat ik met een goed gevulde shopper de winkel uit kwam. Tijd voor een Action shoplog dus!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 17 februari 2020 at 13:11

  Heel erg leuk om te zien. Ik ben al eventjes niet meer bij de action geweest.
  Suzanne onlangs geplaatst…Lief Dagboek – Week 7 – Druk weekjeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×