Lifestyle, Video

Action shoplog – februari 2020

Action shoplog - februari 2020

Ik had een aantal Action shoplogs gezien van anderen waarin ik toffe items voorbij had zien komen en had daarnaast een paar dingen nodig dus besloot weer eens een bezoekje te brengen aan deze winkelketen. Natuurlijk kon het niet anders dan dat ik met een goed gevulde shopper de winkel uit kwam. Tijd voor een Action shoplog dus!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    17 februari 2020 at 13:11

    Heel erg leuk om te zien. Ik ben al eventjes niet meer bij de action geweest.
    Suzanne onlangs geplaatst…Lief Dagboek – Week 7 – Druk weekjeMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.