Action shoplog augustus 2020

Action shoplog augustus 2020

17 augustus 2020 No Comments

Ik besloot voor het eerst in maanden weer eens langs de Action te gaan omdat ik nieuwe kledinghangers nodig had. Helaas waren de kledinghangers die ik zocht op dat moment uitverkocht, maar alsnog kwam ik met een aardig gevulde tas de winkel weer uit. Vandaag is het dan ook tijd voor een Action shoplog vol met stationary, home decor en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×