Action shoplog april 2019

Action shoplog april 2019

14 april 2019 No Comments

Afgelopen week besloot ik weer eens langs de Action te gaan, aangezien ik nodig kledinghangers moest halen. Je weet hoe dat gaat wanneer je eenmaal in de Action bent: je neemt veel meer mee dan alleen waar je voor kwam. Ik postte dan ook een foto op mijn Instagram story met de vraag of ik een shoplog moest maken en kreeg daar massaal enthousiaste reacties op. Vandaag dan ook weer een heerlijke Action shoplog! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×