Action Shoplog

5 februari 2016 4 Comments

Action Shoplog

Afgelopen dinsdag ging ik naar de Action toe om even te kijken voor wat spullen voor mijn planvideo’s en om wat inspiratie op te doen. Ik kwam terug met aardig wat spulletjes, en daarom besloot ik om er een shoplog van op te nemen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

4 Comments

 • Vanessa 5 februari 2016 at 20:03

  Leuke spulletjes heb je gekocht. Shoppen bij de Action is altijd leuk!

 • Céline 5 februari 2016 at 12:09

  Wat een leuke shoplog! Ik ben dol op plannen, dus ik ben heel erg benieuwd naar je video’s. Zelf gebruik ik een Happy Planner voor de “long term” planning en een Bullet Journal voor de planning van bijvoorbeeld de volgende dag.

  • Céline 5 februari 2016 at 12:09

   Wat een leuke shoplog! Ik ben dol op plannen, dus ik ben heel erg benieuwd naar je video’s. Zelf gebruik ik een Happy Planner voor de “long term” planning en een Bullet Journal voor de planning van bijvoorbeeld de volgende dag.

   • Irina 5 februari 2016 at 16:05

    Ik heb net de eerste Plan With Me video opgenomen dus die komt a.s. dinsdag online! ^^ Mocht je niet kunnen wachten: mijn introductie van de #OrdinaryPlanning serie staat al online inclusief mijn Erin Condren planner!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×