Action Shoplog

15 november 2015 5 Comments

IMG_2228

Afgelopen week besloot ik spontaan om langs de Action te gaan, en ging met een heleboel leuke spulletjes naar huis. Aangezien jullie de vorige keer dat ik een Action Shoplog opnam, heel erg positief reageerden besloot ik om ook deze keer weer een shoplog te filmen! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

5 Comments

 • Céline 15 november 2015 at 23:51

  Heerlijk om te horen dat jij net zo dol bent op plannen als ik 😛 Gelukkig ben ik niet de enige.
  Voor in dat mandje is het misschien leuk om een paar verschillende cactussen erin te zetten voor op je bureau, of kleine vaasjes waar je dan je pennen enzo in kunt stoppen.
  Overigens zijn die 100% sapjes niet gemaakt van vers fruit hoor. Op de ingrediëntenlijst staat dat alles uit concentraat komt. (Daardoor niet minder lekker)

 • TalithaNoij 15 november 2015 at 18:06

  Action shoplogs zijn altijd zo leuk om te kijken! Leuke dingetjes heb je gekocht, vooral die kerst washi-tape, die wil ik ook wel haha.

 • Marloes/GLAMOURMOES 15 november 2015 at 15:14

  Goed geslaagd! Ik moet er niet te vaak komen haha, dan koop ik veel te veel!

 • Joelle 15 november 2015 at 12:58

  Ik vind action shoplogs altijd zo leuk om te zien, maar ik word er wel hebberig van. Goed om te zien dat ze bij de action goude spray verkopen, die zocht ik nog.. En voor ongeveer 3 euro is dat zeker wel fijn haha 🙂

  • Irina 15 november 2015 at 15:51

   Zeker! Vind ze op andere plekken meestal veel te duur 😉

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×