Action paassnoep proeven met Joyce Bastiaans

14 maart 2018 No Comments

Alweer een paar weken terug besloten Joyce en ik weer eens af te spreken om samen video’s te filmen. Voor mijn kanaal werd dat een paasvideo! We testen allerlei verschillende soorten paassnoep die op dit moment in de schappen liggen bij de Action. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×