Action paassnoep proeven met Joyce Bastiaans

14 maart 2018 No Comments

Alweer een paar weken terug besloten Joyce en ik weer eens af te spreken om samen video’s te filmen. Voor mijn kanaal werd dat een paasvideo! We testen allerlei verschillende soorten paassnoep die op dit moment in de schappen liggen bij de Action. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×