Action Max & More Must Have Set testen

Action Max & More Must Have Set testen

10 december 2019 1 Comment

Een tijd terug liet ik jullie de Action Max & More Lipstick Vault zien, die ik uitgebreid testte. Ik kreeg enorm veel enthousiaste reacties op die video, waarbij ik ook allemaal vragen kreeg naar meer video’s waarin ik Action make up test. Vandaar dat ik besloot nog een kijkje te nemen bij het Max & More schap en hier de Action Max & More Must Have Set tegen kwam voor maar €8,48. Vandaag laat ik deze uitgebreid aan je zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 10 december 2019 at 18:43

  Leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×