Beauty, Video

Action Max & More Lipstick Vault testen

Action Max & More Lipstick Vault testen

Jullie vroegen massaal om nieuwe beauty/make-up test video’s dus dat is exact wat ik vandaag voor je klaar heb staan! Ik kwam een tijdje terug bij de Action namelijk de Action Max & More Lipstick Vault tegen: gevuld met 12 verschillende kleuren lipstick. Deze vault kost maar €5,95, waardoor het mij een perfect cadeau leek om tijdens de feestdagen te geven aan een jonger zusje of iemand die graag met make-up zou willen gaan experimenteren. In deze video swatch ik alle lipsticks op mijn arm en ook op mijn lippen: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

3 Comment

 1. Reply
  Suzanne
  4 november 2019 at 18:32

  Wat een leuke set! Hele mooie kleurtjes!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 44 – Verkouden & plannen makenMy Profile

 2. Reply
  Eveline Fleur
  1 november 2019 at 22:53

  Wat een super leuke video! Voor dat geld zitten er best nog leuke lipsticks tussen. De rode/warme lipsticks staan je echt prachtig trouwens!

 3. Reply
  Amelie van Writings by Amelie
  1 november 2019 at 18:04

  Lijkt me oprecht een leuke set om zelf ook te krijgen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.