Action Max & More Lipstick Vault testen

Action Max & More Lipstick Vault testen

1 november 2019 3 Comments

Jullie vroegen massaal om nieuwe beauty/make-up test video’s dus dat is exact wat ik vandaag voor je klaar heb staan! Ik kwam een tijdje terug bij de Action namelijk de Action Max & More Lipstick Vault tegen: gevuld met 12 verschillende kleuren lipstick. Deze vault kost maar €5,95, waardoor het mij een perfect cadeau leek om tijdens de feestdagen te geven aan een jonger zusje of iemand die graag met make-up zou willen gaan experimenteren. In deze video swatch ik alle lipsticks op mijn arm en ook op mijn lippen: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • Suzanne 4 november 2019 at 18:32

  Wat een leuke set! Hele mooie kleurtjes!

 • Eveline Fleur 1 november 2019 at 22:53

  Wat een super leuke video! Voor dat geld zitten er best nog leuke lipsticks tussen. De rode/warme lipsticks staan je echt prachtig trouwens!

 • Amelie van Writings by Amelie 1 november 2019 at 18:04

  Lijkt me oprecht een leuke set om zelf ook te krijgen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×