Action Max & More Deluxe adventskalender 2020 unboxing

Action Max & More Deluxe adventskalender 2020 unboxing

30 september 2020 No Comments

Afgelopen week kreeg ik via Instagram een heleboel berichtjes van jullie dat de Action Max & More deluxe adventskalender van 2020 in de schappen ligt. Ik kreeg heel veel vragen om deze te laten zien in een video dus al snel besloot ik de kalender te kopen. Vandaag is het tijd voor een unboxing van deze kalender van maar €11,95. Is hij de moeite waard of niet? Kijk snel mee.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×