Action Max & More Deluxe adventskalender 2020 unboxing

Action Max & More Deluxe adventskalender 2020 unboxing

30 september 2020 No Comments

Afgelopen week kreeg ik via Instagram een heleboel berichtjes van jullie dat de Action Max & More deluxe adventskalender van 2020 in de schappen ligt. Ik kreeg heel veel vragen om deze te laten zien in een video dus al snel besloot ik de kalender te kopen. Vandaag is het tijd voor een unboxing van deze kalender van maar €11,95. Is hij de moeite waard of niet? Kijk snel mee.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×