Action Max & More Deluxe adventskalender 2019 unboxing

Action Max & More Deluxe adventskalender 2019 unboxing

24 september 2019 1 Comment

Na de adventskalenders van Essence en Primark is het vandaag tijd voor de Action Max & More Deluxe adventskalender. Deze kalender kost je maar €14,95 en is te vinden in het pad met alle beautyproducten in de Action. Naast deze deluxe variant is er ook nog een goedkopere variant van de kalender verkrijgbaar, die ik je later zal laten zien. Vandaag is het tijd om deze variant te unboxen: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Lindsy 28 september 2019 at 07:02

  Ik vond hem ook niet bijzonder helaas. Wel meer van verwacht.
  Mag ik vragen waar je trui van is? Vind hem echt geweldig!!!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×