Action make up testen

Action make up testen

27 november 2020 No Comments

Ik kreeg de laatste tijd regelmatig vragen van kijkers of ik misschien de nieuwe make up van de Action zou willen testen. Toen ik laatst bij de Action was nam ik dan ook een aantal producten mee en vandaag is het tijd om ze uit te proberen. Ik test in deze video een primer, oogschaduw palette, mascara, blush, bronzer en higlighter duo, lipstick en fixing spray voor je uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×