Action Lil Lipsticks testen

24 september 2017 No Comments

In deze video test ik zes verschillende ‘Lil Lipsticks’ van de Action voor jullie. Ze lagen al een hele tijd in mijn te-reviewen bakje en vandaag is het eindelijk tijd om ze te laten zien. Ze zitten per twee verpakt en kosten nog geen euro per pakje. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×