Action & Kruidvat Shoplog ~ Nieuwe Essence & Catrice Producten

26 februari 2017 2 Comments

Afgelopen week sprak ik af met Joyce om outfit foto’s te maken in Leiden. Onderweg besloten we bij het Kruidvat te gaan kijken of de nieuwe Essence producten al in de winkel lagen en gingen we even langs de Action. Bij beide winkels kocht ik een aantal leuke items, en samen met mijn eerdere aankoopjes bij Catrice besloot ik er een shoplog van te maken. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Britt van Ommeren 26 februari 2017 at 11:37

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik hoop snel op alle reviews, maar ik moet zeggen dat een hoop er heel goed uitziet!

  • Irina 26 februari 2017 at 12:16

   Ik ga de first impression video vandaag of woensdag opnemen zodat ik die donderdag als extra video kan uploaden ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×