Action kerst shoplog 2019

Action kerst shoplog 2019

13 november 2019 1 Comment

De kerst spullen liggen inmiddels al tijden in de winkels en al die tijd moest ik ze van mezelf laten liggen. Nu ik echter steeds meer bezig ben met mijn decembermaand content en ook de eerste kerstmuziek alweer aan heb gezet vond ik het hoog tijd worden. Ik ging dan ook naar de Action en ging daar (net als de afgelopen jaren) los bij alle kerstspullen. Het resultaat? Een grote Action kerst shoplog! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 14 november 2019 at 15:55

  Wat leuk om te zien wat je hebt geshopt! Ik kom zelf bijna iedere week wel even bij de Action. Toevallig net ook nog even geweest en toen heb ik wol meegenomen, zodat ik zelf een sjaal kan breien. Ik heb er heel lang naar gezocht, maar telkens kom ik niet de perfecte sjaal tegen!
  Suzanne onlangs geplaatst…Outfit bij zonsondergangMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×