Aankondiging: Serie met blogtips

22 december 2016 1 Comment

Vandaag heb ik een aankondigingsartikel voor jullie, waar ik zelf ontzettend enthousiast over ben. Ik ga namelijk in het nieuwe jaar beginnen met een nieuwe serie artikelen hier op Ordinary Odd: vol met blogtips. Hoe, wanneer en wat ga ik je vandaag alvast uitleggen!

Zelf blog ik inmiddels alweer meer dan 3 jaar, en hoewel mijn blog bij lange na geen ‘grote’ blog te noemen valt heb ik wel al een heleboel geleerd in de afgelopen jaren. Kennis die ik graag met jullie zou willen delen. Daarnaast zijn er nog genoeg dingen die ik zelf ook nog moet uitvinden en het lijkt me leuk om dit samen met jullie te gaan doen.

Goed: een nieuwe serie artikelen met blogtips dus. Hoe ga ik dit aanpakken? Simpel: iedere maandag om 6:00 uur zal er een nieuw artikel van deze serie online komen. Zo weten jullie dus precies waar jullie aan toe zijn. Ik ga beginnen met de serie op maandag 2 januari 2017. Hierna zullen de artikelen dus wekelijks online komen.

Nu heb ik natuurlijk al een heleboel ideeën waar ik over wil gaan schrijven en onderwerpen die ik zelf graag nog wil gaan onderzoeken. Toch ben ik ook heel erg benieuwd naar wat jullie willen lezen: wat zijn nou onderdelen van het bloggen die jullie graag beter zouden willen begrijpen.

Ik denk dat dit een serie zal gaan worden die langdurig kan lopen: over bloggen is echt ontzettend veel te schrijven. Zelf ben ik in ieder geval ontzettend enthousiast en ik ga de komende tijd dan ook alvast flink aan de slag om artikelen klaar te zetten. Dus laat me vooral weten welke onderwerpen jij voorbij wilt zien komen!

1 Comment

 • theFamousSpot 22 december 2016 at 11:24

  Oh dat vind ik ontzettend leuk! Ik ben dit jaar begonnen met bloggen en blijf eigenlijk een beetje hangen. Bezoekers blijven stabiel, maar groeien niet. Ik weet er ook nog niet genoeg van, dus weet ook niet zo goed waar ik het moet zoeken. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw tips en kennis!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×