Aankondiging februari maand

1 februari 2016 1 Comment

Aankondiging Februari Maand

Zoals ik jullie afgelopen zaterdag in de Ordinary Week Recap al liet weten heb ik een heleboel leuke dingen op de planning staan voor aankomende maand. Ik vertelde ook al in mijn laatste weekvlog dat ik over een aantal dingen zat na te denken: maar voor degenen die dat hebben gemist zal ik het vandaag nog even op een rijtje zetten. Februari wordt namelijk een maand waarin ik iedere dag een artikel en/of filmpje zal gaan plaatsen!

Iedere dag iets posten

Ik zat al een tijdje met het idee om een keer een volledige maand iedere dag lang te gaan posten en aangezien ik deze eerste week van februari vrij ben van mijn werk besloot ik dat dit de perfecte timing zou zijn! De komende week ga ik dan ook hard aan de slag voor artikelen en filmpjes dus mocht je iets hebben wat je graag voorbij wilt zien komen: laat het vooral achter in de reacties!

Alle artikelen en filmpjes die extra online komen, komen (net als de ‘gewone’) uploads om 6:00 online

Een week lang dagelijkse vlogs

Naast het feit dat ik iedere dag iets online wil gaan zetten leek het me ook leuk om een week lang dagelijks te gaan vloggen nu ik een week vrij ben van mijn werk. Heel erg veel boeiends staat er niet op de planning: ik ga naar Brownie, heb afgesproken met een vriendin en ga lekker vooruit werken aan de artikelen en filmpjes voor de komende maand.

Ik start vandaag (maandag 1 februari) met vloggen, en doe dit t/m zondag (7 februari). Ik ga de vlogs 2 dagen later online zetten (om 20:00 uur). Op die manier weet ik zeker dat ik het red met editen en uploaden. Ik zal hieronder nog even het schema neerzetten van wanneer welke vlog online komt.


Woensdag 3 februari – vlog 1

Donderdag 4 februari – vlog 2
Vrijdag 5 februari – vlog 3
Zaterdag 6 februari – vlog 4
Zondag 7 februari – vlog 5
Maandag 8 februari – vlog 6
Dinsdag 9 februari – vlog 7

Hopelijk kijken jullie uit naar deze maand met extra veel artikelen en filmpjes als ik! Mochten jullie nog iets voorbij willen zien komen: laat het dan vooral hieronder achter in de reacties. Dan spreek ik jullie morgen weer!

1 Comment

 • Sanne 1 februari 2016 at 09:55

  Wat leuk dat je iedere dag een artikel online gaat zetten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×