8x leuke sandalen voor deze zomer

8x leuke sandalen voor deze zomer

22 juli 2019 1 Comment

De zomervakantie is dan eindelijk echt voor iedereen aangebroken en ook de weersvoorspelling voor de komende week ziet er heerlijk zomers uit. Hoe kan het dan ook anders dan dat ik een artikel zou maken met een zomers tintje? Vandaag laat ik jullie acht ontzettend leuke sandalen zien die perfect geschikt zijn voor deze zomer. Van een stranddag tot een gezellige avond uit eten of een bbq met vrienden: I’ve got you covered. Deze leuke schoenen ga je meteen aan je collectie willen toevoegen.

8x leuke sandalen voor deze zomer

 1. Toms slippers met geometrisch design
  Dit eerste paar slippers van Toms heb ik zelf vlak voor mijn vakantie mogen ontvangen via Omoda, aangezien ik als #Omodafriends ben uitgekozen (yay!). Ik viel echt op het toffe geometrische design dat je op de gekruisde bandjes ziet staan. Daarnaast zitten er korte franjes aan de bandjes die de slippers echt een soort bohemian look geven. Ze lopen heerlijk, maar moesten wel even goed ingelopen worden voor ik er echt langere tijd op kon lopen. Oh, en met de aankoop van een stel Toms schoenen doneert Toms ook nog eens een stel schoenen aan een kind in nood: je helpt er dus anderen mee!
 2. Hot Lava slippers met schelpjes
  Het merk Hot Lava kende ik zelf helemaal nog niet, tot ik ging rondkijken voor leuke zomerse schoenen. Wat een toffe sandalen en slippers zitten er in hun collectie! Dit stel Hot Lava slippers met schelpjes schreeuwt toch gewoon om een lekker relaxte stranddag? Ik vind ze echt super cute, en door de felgekleurde kralen langs de bandjes ook nog even extra zomers. Al kon dat natuurlijk al niet meer fout gaan met de rijen aan schelpjes op de schoenen.
 3. Notre-V Sandalen met hak
  Het feit dat schoenen met zo’n hak nog altijd door kunnen gaan voor sandalen blijft bij mij een raadsel, maar leuk zijn ze zeker. Deze donker blauwe Notre-V sandalen met hak zijn perfect voor die zomeravonden waarop je uit eten gaat of met vriend(inn)en wat gaat drinken.
 4. Gele Gabor sandalen met hak
  De sandalen met hak waar ik zelf het meest verliefd op werd is toch wel dit gele paar van Gabor. Ik ben sowieso helemaal gek op geel dit seizoen in mijn kleding, dus een geel paar sandalen kan natuurlijk niet in mijn kast ontbreken. Door de kurken zool vind ik dit model extra zomers ogen en ook de afwerking langs de rand van de zool vind ik ontzettend schattig. Dit paar zou ik dan ook heel erg graag aan mijn collectie toevoegen.
 5. Red-Rag plateau sandalen
  Dit stel Red-Rag sandalen doet me heel erg denken aan een paar dat ik tot een paar jaar terug nog in mijn collectie had. Die zijn helaas gesneuveld na ze jaren lang met veel plezier te hebben gedragen en sindsdien ben ik op zoek naar een goede vervanger. Dit stel plateau sandalen is daarvoor perfect! Ze hebben een toffe hoge zool, zijn verder simpel maar stoer afgewerkt en passen dan ook perfect in mijn garderobe. Lekker stoer, maar pasend bij zo goed als iedere outfit.
 6. Hot Lava sandalen met cirkels van kraaltjes
  Ik noemde daarstraks al dat Hot Lava ontzettend veel toffe sandalen en slippers in haar collectie heeft zitten, dus natuurlijk kon een tweede paar niet missen in dit artikel. Deze toffe sandalen met cirkels van kraaltjes vind ik echt perfect voor mijn vakanties naar Griekenland die ik iedere zomer maak. De schoenen zelf zijn qua bandjes ontzettend subtiel, maar door de felle kleur van de kraaltjes zijn het alsnog echte blikvangers. Hier zie ik mezelf dan ook al helemaal mee over de boulevard lopen.
 7. Lazamani sandalen met gekruiste bandjes
  Mijn favoriete sandalen om te dragen in de zomer zijn toch wel de leren sandalen die ik in allerlei varianten vind ik Griekenland. Inmiddels heb ik zelf alweer drie paar aan mijn collectie toegevoegd in de afgelopen jaren, maar natuurlijk kan niet iedereen hier makkelijk aan komen. Voor iedereen die dus altijd benieuwd is naar mijn sandalen heb ik een hele leuke toegankelijke variant gevonden! Het merk Lazamani heeft namelijk vergelijkbare sandalen in allerlei uitvoeringen. Dit paar met gekruiste bandjes vind ik zelf echt ontzettend tof.
 8. Lazamani sandalen met gevlochten stuk
  Maar ook dit stel dat als een soort teenslipper/sandaal om je voet heen zit lijkt heel erg op een stel sandalen dat mijn moeder in Griekenland kocht. Het gevlochten detail in één van de bandjes vind ik zelf echt ontzettend schattig. Daarnaast kun je deze sandalen dus ook in verschillende kleuren krijgen, waardoor er voor  iedereen wel iets tussen zit.

Dit waren de acht sandalen die ik graag met jullie wilde delen omdat ik ze zelf allemaal ontzettend tof vind. Ik ben dan ook wel erg benieuwd: welk paar is jouw favoriet?

Dit artikel is een samenwerking

1 Comment

 • Lesley 22 juli 2019 at 21:09

  Nummer drie is mijn favoriet! Erg mooi!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×