Creatief, Lifestyle, Video

8x Kerst bullet journal spread ideeën

8x Kerst bullet journal spread ideeën

Het is alweer maanden geleden dat ik voor het laatst een bullet journal video heb geplaatst en net zo lang geleden dat ik voor het laatst mijn bullet journal had aangeraakt. Toch begon het weer te kriebelen om creatief bezig te zijn en besloot ik weer eens wat uit te proberen. Vandaag dan ook geen plan with me video maar een video vol met 8 verschillende kerst bullet journal spread ideeën. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Suzanne
  4 december 2019 at 21:24

  Leuk om te zien! ik moet het journalen echt weer oppakken, ik mis het zo!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 48 – Ik heb een stage & trainingsdag!My Profile

 2. Reply
  theNextG1rl
  3 december 2019 at 19:46

  Ik heb net een bullet journal en spulletjes gekocht, dus leuk om deze video nu te zien! Ik ben benieuwd hoe het gaat verlopen bij mij en hoe veel tijd ik ervoor ga (blijven) nemen 😉 Bedankt in ieder geval voor de inspiratie!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.