8x Kerst bullet journal spread ideeën

8x Kerst bullet journal spread ideeën

3 december 2019 2 Comments

Het is alweer maanden geleden dat ik voor het laatst een bullet journal video heb geplaatst en net zo lang geleden dat ik voor het laatst mijn bullet journal had aangeraakt. Toch begon het weer te kriebelen om creatief bezig te zijn en besloot ik weer eens wat uit te proberen. Vandaag dan ook geen plan with me video maar een video vol met 8 verschillende kerst bullet journal spread ideeën. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Suzanne 4 december 2019 at 21:24

  Leuk om te zien! ik moet het journalen echt weer oppakken, ik mis het zo!

 • theNextG1rl 3 december 2019 at 19:46

  Ik heb net een bullet journal en spulletjes gekocht, dus leuk om deze video nu te zien! Ik ben benieuwd hoe het gaat verlopen bij mij en hoe veel tijd ik ervoor ga (blijven) nemen 😉 Bedankt in ieder geval voor de inspiratie!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×