Mijn 8 Favoriete Herfst Lipproducten

28 september 2016 No Comments

Mijn 8 Favoriete Herfst Lipkleuren

De herfst is officieel begonnen en ook het weer begint langzaamaan te veranderen dus leek het me leuk om mijn favoriete lipproducten te laten zien voor dit seizoen. Ik laat je zowel high-end (MAC) als budget (Catrice, Essence, NYX) producten zien dus er zit voor iedereen iets bij. Veel kijkplezier, en laat je me jou favorieten ook even weten?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×