..x leuke schoenen voor dit najaar

7x de leukste schoenen voor dit najaar

13 september 2020 No Comments

Zoals jullie waarschijnlijk weten wanneer jullie me op Instagram volgen heb ik al langer dan een jaar een samenwerking lopen met Omoda, waarbij ik eens per kwartaal een prachtig nieuw paar schoenen mag uitkiezen. Ook deze maand was het weer zo ver en tijdens mijn zoektocht door de nieuwe collectie kwam ik zo veel leuke schoenen voor dit najaar tegen dat ik deze wel met jullie moest delen. Ik heb dan ook een selectie van mijn favorieten gemaakt en deel vandaag 7x de leukste schoenen voor dit najaar met je: lees je mee?

 1. Cognac RED-RAG Enkellaarsjes
  Deze prachtige cognac enkellaarsje van RED-RAG staan niet voor niets op nummer 1 in dit lijstje: dit paar heb ik namelijk zelf aan mijn collectie mogen toevoegen. De prachtige warme kleur van het leer met de mooie belijningen en niet al te hoge hak maken het voor mij echt het perfecte enkellaarsje voor dit najaar. Heel erg leuk te combineren met een (skinny) jeans, maar ook ontzettend leuk onder een jurkje.
 2. Roze NOTRE-V Lage Sneakes
  Mocht je zelf nu niet zo van de hakken zijn, dan zijn deze chunky sneakers van NOTRE-V waarschijnlijk meer jouw ding. De kleurcombinatie maakt de schoen in mijn ogen perfect voor het najaar en ook nog eens ontzettend gemakkelijk te combineren. Draag de sneakes casual onder een broek of je kunt ze gebruiken om je favoriete jurkje te downdressen.
 3. Multi SCOTCH & SODA Lage Sneakers
  Zelf ben ik absoluut niet bang voor kleur en deze toffe sneakers van SCOTCH & SODA trokken dan ook direct mijn aandacht op de website. Voor op dagelijkse basis zijn sneakers echt mijn go-to schoenen: de warme vrolijke kleuren van dit paar zijn echt voor mij gemaakt. Heerlijk voor die dagen waarop je geen zin hebt om een bijzondere outfit bij elkaar te rapen: met deze schoenen steel je sowieso de show.
 4. Zwarte TORAL Hoge Laarzen
  Ik ben gek op cowboylaarzen, maar een paar zoals deze hoge variant van TORAL had ik nog nooit eerder gezien. Ik houd van de vorm en hoogte van de hak en de stiksels zorgen ervoor dat deze compleet zwarte laars alles behalve saai is. Ik zou deze laarzen zelf het liefst combineren met een leuke wijd uitlopende mini-jurk voor een stoere look, maar op een skinny jeans geven ze ook een prachtig effect.
 5. Bruine RED-RAG Hoge Laarzen
  Ben je zelf meer van de authentieke cowboylaars, dan is dit paar van RED-RAG waarschijnlijk meer jouw ding. De prachtige suède stof in combinatie met de stiksels zorgen ervoor dat dit het perfecte paar is voor onder vrijwel iedere (herfst)outfit. Ik kan zelf echt niet meer zonder cowboylaarzen in mijn garderobe: ze kunnen immers met alles!
 6. Cognac OMODA Veterboots
  Net als het eerste paar uit dit lijstje viel ik bij dit paar OMODA veterboots direct op de prachtige kleur van het leer. Zelf heb ik al meerdere veterboots in mijn kast staan, maar een bruin paar zou ik hier graag aan toevoegen. Veterboots lopen namelijk heerlijk (net als sneakers) en kunnen zowel onder jurkjes al broeken. Dit stel van Omoda is ook nog eens niet al te grof, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ze lomp zullen staan.
 7. Zwarte OMODA Veterboots
  Mocht je nu verliefd zijn geworden op de veterboots op de eerste foto van dit artikel, dan heb ik hier een perfecte dupe van gevonden: dit paar van OMODA. Het paar op de eerste foto is namelijk van NIKKIE en wordt niet meer verkocht, maar dit paar van OMODA lijkt er sprekend op en is ook nog eens een heel stuk voordeliger. Ik kan je uit ervaring vertellen: deze schoenen passen onder iedere outfit, dus mocht je ze aanschaffen dan zul je hier absoluut geen spijt van krijgen.

Dit zijn mijn zeven absoluut favoriete schoenen uit de nieuwe collectie van Omoda. Ik ben erg benieuwd: welk paar is jouw favoriet en welke schoenen kunnen er dit najaar echt niet in jouw kast ontbreken?

Dit artikel is een samenwerking
7x de leukste schoenen voor dit najaar

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×