Lifestyle, Persoonlijk

7x waarom ik toe ben aan de zomer

Ik had het er vorige week al over: de laatste loodjes van het schooljaar wegen het zwaarst. De zomer komt er aan en wat heb ik daar veel zin in! Zoveel zin dat ik er graag een artikel aan wilde wijden. Daarom deel ik vandaag 7 redenen waarom ik zin heb in de zomer!

1 … Even helemaal niets moeten doen voor school. Hoe leuk ik mijn studie ook vind, ik ben toch wel echt toe aan vakantie. Het voordeel van de zomervakantie is dat je het ene schooljaar achter je laat en pas na de vakantie begint met het volgende: geen stemmetje in je achterhoofd dat je verteld toch echt nog even dat ene project af te moeten maken. Je kunt immers helemaal niets doen voor school!

2 … Lekker op vakantie. Hoewel wij dit jaar erg laat zijn met boeken en ik dus nog niet precies weet wanneer en waar ik naartoe ga, weet ik wel dat ik ontzettend veel zin heb om op vakantie te gaan! Eén ding staat vast: het wordt Griekenland. Nu nog waar naartoe?

3 … Eindelijk weer bruin worden. Ik word gelukkig best wel makkelijk bruin, en mijn bruine kleurtje blijft over het algemeen ook wel een tijdje zitten. Toch is het zo langzamerhand aardig verdwenen en heb ik weer echte melkfles-benen. Tijd om lekker in de zon te gaan liggen met een goed boek en daar iets aan te doen dus!

4 … Ik kan weer met blote benen over straat. Waar sommige mensen een hekel hebben aan blote benen, vind ik vrijwel niets fijner. Heerlijk met een korte broek of een lekker zwierig jurkje lopen vind ik heerlijk. Ik heb dan ook altijd een hekel aan het moment na de vakantie dat ik ineens weer een lange broek aan moet doen.

5 … Zwemmen. Moet ik nog meer zeggen? Al sinds ik jong was houd ik van zwemmen. En in de zomervakantie is het daar eindelijk weer tijd voor! Lekker afkoelen in de zee na een warme dag: heerlijk vind ik dat.

6 … Alle tijd om dingen te doen die je leuk vindt. In de zomer is het immers zo dat je vrijwel geen verplichtingen hebt, en daardoor lekker de tijd hebt om te werken aan jezelf en tijd te besteden aan hobby’s waar je anders niet genoeg tijd voor hebt.

7 … Het is weer weer om te BBQ’en. Ik ben gek op gourmetten en BBQ’en en eigenlijk alle soorten van eten waarbij je lekker lang aan tafel zit en verschillende soorten hapjes hebt. BBQ’en na een zonnige dag is dan ook echt iets waar ik weer naar uit kijk!

Dat waren dan alweer 7 redenen waarom ik ontzettend veel zin heb in de zomer. Ik ben wel benieuwd hoe het met jullie zit: waar kijk jij het meest naar uit deze zomer?

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

13 Comment

 1. Reply
  Kim
  24 mei 2017 at 14:11

  Ik vind de zomer heerlijk! En dan vooral lekker aan het strand zitten met een drankje.
  Kim onlangs geplaatst…Etos Body Care producten reviewMy Profile

 2. Reply
  Mieke | mieksmind
  23 mei 2017 at 22:51

  Die blote benen van mij zijn niet summer proof Haha. Ik vind de zomer heerlijk behalve het slapen in de avond en in bikini.. maar lekker in de avond terrasje met vrienden en/of BBQ, heerlijk

 3. Reply
  Jolanda
  23 mei 2017 at 20:56

  Oh vakantie, heerlijk!! Griekenland is ZO fijn ??
  Jolanda onlangs geplaatst…Haal jezelf door de wasstraat op het LINDA.festival + win twee tickets!My Profile

 4. Reply
  Hillybilly Beauty
  23 mei 2017 at 19:44

  Ik Kijk uit naar de luie ochtenden, zalig!

 5. Reply
  Annika - Mrs. Marvelous
  23 mei 2017 at 13:32

  Ik kijk het meeste uit naar de uitstapjes die we gaan doen, omdat we niet op vakantie gaan. De kinderen zien genieten, lekker uitrusten, hopen dat het weer een beetje meezit.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Snack Time! Milka Choco-Mix OreoMy Profile

 6. Reply
  Wendy
  23 mei 2017 at 12:30

  Aangezien ik ook tijdens de zomer moet werken, kijk ik vooral uit naar vakantie. Nieuwe plaatsen ontdekken, ‘s avonds lekker op een terrasje blijven zitten, de wekker die niet afgaat, geen gesleur met jassen en vestjes,…. Heerlijk!

 7. Reply
  Ria
  23 mei 2017 at 11:06

  Nou meid, het is bijna zover. Ik vind het ook heerlijk hoor, al is het me gauw te warm….. En opa moet bij de airco als hij de hoge temperaturen wil overleven (letterlijk…). Zo hgeeft alles een keerzijde!

 8. Reply
  Johanne
  23 mei 2017 at 10:48

  Heb helaas maar twee weken vakantie, maar dat de zon er al is, is heel fijn! En ik heb gewoon zin om lekker in de zon te zitten met een boekje en he-le-maal nergens aan denken. Heerlijk! En we gaan twee weekjes naar Spanje, even lekker weg. Daar heb ik ook megaveel zin in.
  Johanne onlangs geplaatst…Quarter life: 3 dingen waar twintigers en dertigers mee te maken krijgenMy Profile

 9. Reply
  A bite of cravings
  23 mei 2017 at 10:07

  Ik hou ook echt van de zomer, lekker veel zonnen, buiten genieten van een hapje en een drankje, en natuurlijk even ontvluchten van de realiteit (vakantieeeee!) Hopelijk kun je ook al een beetje genieten van het weer deze week! Hold on: de zomer komt er echt aan! X
  A bite of cravings onlangs geplaatst…TOPCRAVING: Pizza dip met salamiMy Profile

 10. Reply
  Lonneke
  23 mei 2017 at 09:29

  Ik kijk vooral uit om de mooie dagen door te brengen met vrienden en familie. Witte benen hier ook nog maar net als jij word ik gelukkig wel snel bruin
  Lonneke onlangs geplaatst…Mijn Manicure Must-HavesMy Profile

 11. Reply
  Daphne
  23 mei 2017 at 09:06

  Ah ik kan mezelf echt in alle 7 – en dan vooral nummer 1 – vinden!!

 12. Reply
  Astrid
  23 mei 2017 at 07:41

  Het gevoel van vrijheid! Lekker ‘s avonds nog buiten zitten. Ik kijk er ook echt naar uit!
  Astrid onlangs geplaatst…Hema Nagellak ReviewMy Profile

 13. Reply
  Brittany
  23 mei 2017 at 07:34

  Bruin worden!! Dat is bij mij de grootste pluspunt! Mijn melkflessen zijn nu ook aanwezig inderdaad.. maar ook ik word gelukkig snel bruin.
  Brittany onlangs geplaatst…Mijn vriendin ging een jaar weg – UpdateMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.