Essie – Naughty Nautical

1 april 2017 2 Comments

Vandaag laat ik jullie eindelijk weer eens een Essie nagellakje zien! Met alle reviews van de nieuwe Catrice en Essence producten schieten de andere reviews er een beetje bij in, dus besloot ik om vandaag eindelijk dit lakje aan je te laten zien! Essie Naughty Nautical ligt namelijk al tijden in mijn ’te-reviewen’ bakje maar alsmaar vergat ik er foto’s van te maken. Tijd om hem aan jullie te laten zien!

De verpakking van de nagellak is zoals we hem gewend zijn van Essie: simpel maar stijlvol. Op de bovenkant van het flesje is ook gemakkelijk de kleurnaam terug te vinden, waardoor het lakje makkelijk te vinden is in je stash.

De lak zelf is een prachtige blauw/groene tint met subtiele glitters. Zelf was ik eerst bang dat hij te veel op Essie Mint Candy Apple zou gaan lijken naar mijn zin, maar niets is minder waar. Het is een unieke kleur die ik met veel plezier draag. Wel merk ik dat ik de lak zonder de glitters erin nog mooier zou vinden, maar dit is een kwestie van persoonlijke smaak.

De lak dekt gemakkelijk met 2 laagjes en blijft vervolgens met gemak zo’n week lang mooi op mijn nagels zitten. Zeker een aanrader wat mij betreft!

Essie Naughty Nautical kost €9,99

2 Comments

 • Britt 1 april 2017 at 16:53

  Wat een heerlijk vrolijk lente-kleurtje!

  • Irina 1 april 2017 at 20:15

   Ja he! Ik vind hem ook echt top ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×