6x leuke badmode voor deze zomer

6x leuke badmode voor deze zomer

30 juli 2019 2 Comments

De hoge temperaturen hebben zich inmiddels in Nederland laten zien en we kunnen dan ook eindelijk echt spreken van zomer. Ik liet jullie vorige week dan ook al een aantal hele leuke sandalen zien voor dit seizoen, maar wat is er nu nog zomerser? Juist: bikini’s en badpakken! Ik besloot dan ook om een aantal van mijn favoriete exemplaren van Hunkemöller voor jullie op een rijtje te zetten. Badmode blijft altijd een gevoelig onderwerp, maar wanneer je er eentje vindt die goed zit zul je merken hoe zelfverzekerd je straks naar het strand (of het zwembad) zult gaan!

6x leuke badmode voor deze zomer

 1. Candy Stripes bikini
  Ik ben gek op felgekleurde bikini’s en badpakken, dus zodra ik deze bikini zag wist ik meteen dat ik hem aan dit artikel moest toevoegen. Hoewel roze niet zozeer mijn kleur is vind ik deze echt mega gaaf. Hij is vrouwelijk en girly maar doordat het knalroze is i.p.v. zacht roze heeft hij toch ook iets stoers. Daarnaast ziet de bikini top eruit alsof hij goed support geeft en is hij al voorgevormd. Ik houd echt van voorgevormde bikini’s. Het broekje vind ik zelf persoonlijk wat laag, maar wanneer je hier het figuur voor hebt staat deze denk ik echt prachtig.
 2. Zwart badpak met mesh 
  Ik ben helemaal gek op bikini’s en badpakken met mesh: ze zijn ontzettend sexy maar zorgen er wel voor dat alles netjes op zijn plek blijft zitten. Een factor die bij mij toch wel heel erg belangrijk is op het moment dat ik me comfortabel wil voelen in een bikini of badpak. Deze zwarte variant vind ik prachtig, maar ik zou hem niet zo snel aan doen om te gaan liggen zonnen. Voor een dagje op een boot of naar het zwembad is hij echter perfect. Sowieso dat jij de show steelt met deze beauty.
 3. Zwarte bikini met gekleurde band 
  Een zwarte bikini vind ik over het algemeen wat saai, maar door de gekleurde band van dit exemplaar vind ik hem juist ontzettend tof. Zowel langs de onderkant van de bikini top als langs de bovenkant van het broekje vind je een schattige band met allerlei verschillende kleurtjes. Op deze manier is de bikini meteen een stuk specialer dan een simpele zwarte bikini. Mocht je overigens meer support willen, dan hebben ze ook een voorgevormde beugel bikini top in deze stijl.
 4. Doutzen collectie badpak 
  Dit badpak is echt mijn favoriet uit deze hele selectie. Hij komt uit de Doutzen collectie van dit jaar en ondanks dat de kleuren wat ‘saai’ ogen is het echt een prachtig en sexy badpak. Hij is laag uitgesneden waardoor je een mooi decolleté laat zien en daarnaast heeft hij een prachtige lage rug met gekruiste bandjes. Aan de onderkant heb je op de zij ook nog opengewerkte stukken die het badpak net wat extra’s geven. Ik heb dit badpak al regelmatig voorbij zien komen op Instagram bij meiden die ik volg en ben er echt helemaal verliefd op geworden.
 5. Rode bikini met bloemen 
  Qua kleur is deze bikini echt helemaal wat voor mij. Hij is lekker fel rood, wat ik altijd prachtig vind staan en ook helemaal vind passen bij de zomer. Het bloemen patroon dat erop gedrukt staat vind ik ook echt ontzettend tof. Bloemen vind ik zelf al snel te schattig ogen, maar doordat dit patroon redelijk groot is vind ik dat niet het geval. De bikini top is daarnaast ook weer voorgevormd en het broekje is high waisted: ideaal. Ik ben echt verliefd geworden op high waisted bikini’s dit jaar en wil op dit moment eigenlijk niets anders.
 6. Multicolour gestreept badpak 
  Dit laatste badpak is er eentje die je echt overal ziet verschijnen op het moment. Heel Instagram staat vol met meiden in felgekleurde gestreepte bikini’s en badpakken en ik vind het mega gaaf. De felle kleuren in combinatie met het wit zorgen ervoor dat je heel erg mooi bruin lijkt en daarnaast zit zo’n simpel badpak als deze natuurlijk mega comfortabel.

Dit waren de zes bikini’s en badpakken die ik graag met jullie wilde delen omdat ik ze zelf allemaal ontzettend tof vind. Ik ben dan ook wel erg benieuwd: welke is jouw favoriet?

Dit artikel is een samenwerking

2 Comments

 • Jolanda 2 augustus 2019 at 14:31

  Dat streepjes badpak vind ik heel erg leuk! Ik ben normaal team bikini maar twijfel deze zomer voor het eerst serieus voor een badpak. Er zijn zoveel leuke te verkrijgen!

 • Mieke | mieksmind 2 augustus 2019 at 14:15

  Dat gestreepte badpak blijft leuk! Al regelmatig voorbij zien komen

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×