5x Mijn Favoriete Relax Momenten

15 december 2016 2 Comments

5x Mijn Favoriete Relax Momenten

Met de Kerstvakantie die er aan zit te komen en alle feestdagen zou je denken dat iedereen lekker relaxt in zijn vel zit. Niets is minder waar. De periode vlak voor de Kerstvakantie is vaak één van de stressvolste periodes van het jaar. Zelf heb ik net mijn deadlines voor school gehad, maar velen hebben die juist deze weken nog. Daarnaast de stress rondom de feestdagen zelf: wat ga je eten? Wat doe je aan? Wanneer doe je boodschappen? Vandaag deel ik 5 van mijn favoriete relax momenten met jullie.

Spa day at home

Iets waar ik zelf de afgelopen dagen gebruik van heb gemaakt om tot rust te komen na mijn deadlines  voor school is een spa day at home. Lekker in een warm bad, met een maskertje op even nergens aan denken. Na het bad jezelf even heerlijk insmeren met je favoriete bodylotion, je nagels lakken en je nagelriemen verzorgen. Heerlijk vind ik dat op zijn tijd!

Onderuitzakken met een goed boek

Lezen is echt een hobby van me die ik veel te weinig doe. Ik lees eigenlijk vrijwel alleen op vakantie, maar verslind dan ook meteen boeken na elkaar. Wanneer ik echter even wil ontspannen is een boek toch wel een van de beste manieren die er zijn. Je waant je echt even in een andere wereld en vergeet alle zorgen die je hebt voor een moment.

De tijd nemen bij Brownie

Wanneer ik het druk heb ga ik vaak even snel langs de manege om de stal van Brownie te doen, een borstel over haar heen te halen en snel door te gaan naar huis of school.  Ik probeer juist die momenten bij haar te rekken wanneer ik even wil ontspannen. Juist lekker met haar bezig zijn geeft me zoveel rust. Helemaal opgaan in het rijden, longeren of juist gewoon lekker uitgebreid poetsen geeft echt een rust in mijn hoofd. Heerlijk!

Netflixen in een warm holletje

Mijn Netflix verslaving is redelijk groot, dat geef ik eerlijk toe. Ik vind het dan ook heerlijk om mezelf lekker comfortabel te maken op bed met een deken over me heen en heerlijk mijn favoriete serie van het moment te kijken. Ow en wat nog fijner is: bak/maak/pak er van te voren iets lekkers bij en geniet hiervan tijdens het kijken.

Uitgebreide knuffelsessies met de kat

Wanneer ik alsmaar druk bezig ben voor bijvoorbeeld school of mijn blog komt mijn kat geregeld langs om aandacht te vragen. Even snel een aai geven en dan weer verder met mijn werk is dan een snelle reactie, maar soms is het heerlijk om je laptop, telefoon en alle andere afleiding even weg te leggen en uitgebreid de tijd te nemen voor je huisdier. Soms kan ik echt wel een halfuur of langer alleen maar aan het knuffelen zijn met Mischa: heerlijk rustgevend werkt dat.

Dat waren dan wel mijn 5 favoriete manieren om even lekker te ontspannen. Ik ben we benieuwd: wat is jouw ultieme relax momentje?

2 Comments

 • Maaike 15 december 2016 at 15:15

  Ah heerlijk is dat, even onderuit zakken met een goed boek. Dat heb ik net ook gedaan en ik lees eigenlijk ook alleen maar in de vakantie. Erg jammer!

 • Joyce 15 december 2016 at 12:08

  Wat een heerlijke momentjes! Ik kan niet wachten tot ik daar ook weer écht tijd voor heb. Uitgebreid knuffelen met Pien doe ik trouwens regelmatig, zelfs zo erg dat ze er zelf geen zin meer in heeft haha.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×