5x leuke body positivity Instagram accounts

5x leuke body positivity Instagram accounts om te volgen

15 augustus 2019 1 Comment

Dat ik steeds meer probeer te doen rondom body positivity en self love op mijn social kanalen moet jullie inmiddels vast zijn opgevallen. Ik gaf laatst in de eerste Real Talk aflevering op mijn YouTube kanaal al aan dat het volgen van accounts die jou inspireren en motiveren heel erg belangrijk is voor een positieve mindset. Vandaar dat ik vandaag 5 hele leuke body positivity Instagram accounts voor jullie op een rijtje zet om te volgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynn Quanjel | Amsterdam (@whoisthatblonde) op

whoisthatblonde

Wie denkt dat body positivity een onderwerp is waar alleen meiden met een maatje meer het over hebben heeft het fout. Body positivity is er voor iedereen, ongeacht huidskleur, kledingmaat, ras: wat dan ook. Lynn is het perfecte voorbeeld van iemand waarvan niet zozeer verwacht wordt dat ze het heeft over body positivity. Echter door haar ervaringen vroeger in de modellenwereld zet zij zich volop in voor body positivity en self love. Iets wat ik natuurlijk alleen maar kan toejuichen. Wat mij betreft een echte powervrouw!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Jayne Crabbe 🐼 (@bodyposipanda) op

bodyposipanda

Wanneer je denkt aan body positivity op Instagram, dan denk je aan Megan: ook wel bodyposipanda genoemd. Deze prachtige vrouw heeft body positivity wat mij betreft echt helemaal op de kaart weten te zetten en veroverend inmiddels de hele wereld met haar uitspraken. Ze bracht o.a. het boek ‘Body Positive Power’ uit (I’m currently reading!) en nam een video op samen met Vera Camilla toen ze in Nederland was. Zoals zij het zegt: het leven begint niet pas wanneer je een strakke buik hebt, het is al bezig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door C H E S S I E K I N G (@chessiekingg) op

chessieking

Chessie is anders dan alle andere Instagrammers: ze doet niet aan de perfecte feed en maakt het liefst filmpjes van zichzelf waarin je ieder vetje en putje ziet zitten. Heerlijk down to earth dus! Ik volg haar met heel erg veel liefde en word iedere keer opnieuw blij van haar posts. Idiote dansjes en gekke bekken trekken gegarandeerd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laura Jones (@laurajaneillustrations) op

laurajaneillustrations

Stiekem speel ik een beetje vals met dit account, want het gaat niet specifiek over body positivity. Laura maakt namelijk illustraties met allerlei positieve boodschappen, waaronder body positivity maar ook veel self love. Extra fijn dus als je het mij vraagt! Zelf deel ik regelmatig haar illustraties in mijn story, aangezien ik ze ontzettend tof vind en het helemaal eens ben met de boodschap. Zeker een follow waard dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sierra Schultzzie (@schultzzie) op

schultzzie

Sierra is één van de vrouwen die mij heeft geïnspireerd om meer te gaan doen met body positivity en self love. Haar YouTube kanaal staat vol met fashion video’s waarin ze laat zien hoe ze haar curvy figuur kleed en je een heerlijke positief gevoel geeft over jezelf. Diezelfde instelling en vibe vind je ook terug op haar Instagram account waarbij deze bovenste foto toch wel mijn favoriet van haar is. Deze komt uit haar video waarin ze Victoria Secret namaakt en hoe prachtig is ze!


Dit waren voor nu alweer mijn 5 favoriete body positivity accounts van het moment, maar natuurlijk zijn er nog veel meer body positivity en self love accounts te vinden op Instagram. Binnenkort volgt er dan ook vast een deel 2 (en misschien zelfs wel meer delen) van dit artikel: so stay tuned!

5x leuke body positivity Instagram accounts om te volgen

1 Comment

 • Tessa 15 augustus 2019 at 11:22

  Wat een prachtige, inspirerende en krachtige vrouwen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×