5x Hoe het nu met mij gaat

5x Hoe het nu met mij gaat

8 juni 2019 2 Comments

Ik vond het weer hoog tijd worden voor een gezellig persoonlijk artikel waarin ik jullie bijklets over hoe het met mij gaat. Nu zag ik dit concept een tijd terug voorbij komen bij Joyce, waarbij je per onderwerp vertelt hoe het erbij staat. Dit leek me een leuke en makkelijke manier om jullie op de hoogte te brengen van wat er nu allemaal speelt in mijn leven. Vandaag dan ook 5x hoe het nu met mij gaat.

Burn-out

Het onderwerp waar jullie waarschijnlijk het meest benieuwd naar zijn en ik ook regelmatig vragen over krijg is natuurlijk mijn burn-out. Hoe gaat het daarmee? Merk ik verbetering? Weet ik al of ik aankomend schooljaar weer ga studeren? Etc.

Het beantwoorden van vragen rondom dit onderwerp is vaak lastig. Want ja, ik kan zeker zeggen dat het langzaamaan steeds een stukje beter gaat, maar wanneer ik dit zeg denken mensen al snel dat het ook daadwerkelijk weer goed met me gaat en ik uit mijn burn-out ben. De verwachtingen die mensen op dat moment van me krijgen zijn iets waar ik op dit moment simpelweg nog niet aan kan voldoen. Zodra ik iets moet schiet alle stress direct weer terug in mijn lijf en merk ik dat ik er nog niet klaar voor ben. Of ik aankomend schooljaar alweer ga studeren is op dit moment dan ook nog niet duidelijk.

Wel merk ik dat ik langzaamaan weer wat meer plezier krijg in bepaalde dingen en ook af en toe weer energie kan halen uit dingen die ik doe. Daarnaast heb ik sinds iets meer dan een maandje het sporten weer een beetje opgepakt, wat ik een paar maanden terug echt nog niet voor mogelijk had gehouden. Er zit dus zeker weten verbetering in, maar volledig herstelt ben ik nog niet.

Mijn 23ste verjaardag

Wanneer jullie dit lezen was ik gisteren jarig, wat dit jaar ontzettend dubbel voelt. Dit is namelijk het eerste jaar dat ik mijn vader moet missen op mijn verjaardag en dat is natuurlijk super naar. Daarnaast is mijn vader op mijn verjaardag ook nog eens exact een half jaar overleden, wat het er allemaal niet makkelijker op maakt. Daarentegen had ik wel een aantal leuke dingen gepland: zo had ik een gezellige lunchdate met Joyce en ging ik ’s avonds uit eten met mijn moeder. A.s. zondag komt mijn familie nog gezellig een hapje eten om het te vieren dus helemaal verdrietig is het zeker niet.

Rouwen om mijn vader

Wat betreft mijn vader is het rouwproces natuurlijk ook nog altijd in volle gang. Afgelopen maandag hebben we zijn huis officieel verkocht, na eerst druk bezig te zijn geweest met al zijn spullen uitzoeken en verhuizen. Het voelt mega gek dat het nu daadwerkelijk verkocht is en ik er nooit meer zal komen. Ondanks dat mijn vader er maar 3 maanden heeft gewoond (nog geeneens) en ik dus niet echt een band met het huis voelde is het gek dat het nu volledig verdwenen is uit mijn leven. Weer iets om afscheid van te nemen. Daarnaast heeft mijn moeder afgelopen woensdag zijn as opgehaald, zodat we deze binnenkort mee kunnen nemen naar Griekenland om hier te verstrooien. Mega onwerkelijk dat hij in zo’n klein doosje zit, maar ergens ook wel fijn om te weten dat hij thuis is.

Bijna op vakantie

Verder met het leuke nieuws: mijn vakantie naar Griekenland zit er aan te komen! Ook dit jaar gaan mijn moeder en ik weer gezellig samen drie weken weg. Dit keer hebben we aardig wat bestemmingen op de planning staan. Zo beginnen we de eerste dagen in Preveza, waar vandaan we richting het eiland Corfu reizen. Hier verblijven we een week om vervolgens terug te gaan naar het vaste land en Meteora te bezichtigen (hallo bucketlist-ding afstrepen!). Hierna verblijven we nog een paar dagen aan de kust in Parga om de vakantie af te sluiten met een week op het eiland Lefkas. Al met al dus aardig wat reizen en veel zien. Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen in mijn vakantievlogs!

Nieuwe camera gekocht

Om mezelf maar even een heel erg mooi verjaardagscadeau te geven kocht ik een nieuwe camera. De Canon 80D, inclusief een nieuwe lens, microfoon en statief. Het was een flinke uitgave en voorlopig hoop ik dan ook nog heel erg veel plezier ervan te hebben, maar wat ben ik er blij mee! Ik filmde vorige week al een video voor jullie waarin ik vertel over waarom ik deze camera zo graag wilde hebben en de reden dat ik hem nu eindelijk in mijn bezit heb. Ik besloot namelijk dat ik deze camera graag voor mezelf kocht van een deel van de erfenis, zodat ik een soort tastbaar item zou hebben dat ik dan ‘van papa’ heb gekregen. Al met al ben ik er mega blij mee en ik zie het ook echt als investering in mijn blog en YouTube kanaal.


Al met al waren dit denk ik toch wel de grootste 5 topics die op dit moment in mijn leven spelen. Ik ben ook heel erg benieuwd hoe het met jullie gaat, dus vertel vooral wat jou op dit moment bezig houdt in een reactie!

2 Comments

 • Saskia 10 juni 2019 at 09:28

  Wat fijn dat het stukjes beter gaat. Leuk om ook even een fijne update te lezen.
  Bij ons houdt ons eerste kindje ons bezig, morgen over een maandje uitgerekend! Spannend 🙂

 • Natascha - Beautyopinie 9 juni 2019 at 19:00

  Wat fijn dat het langzaam wat beter met je gaat Irina. Ik wens je een hele mooie reis toe naar Griekenland!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×