5x DIY schriften voor BACK TO SCHOOL

3 september 2017 No Comments

Het schooljaar begint voor mij a.s. maandag, wat betekend dat ik vandaag alweer de laatste BACK TO SCHOOL video van 2017 voor jullie heb. Ik besloot vijf verschillende DIY’s te bedenken voor jullie om je schriften mee op te leuken. Zelf gebruik ik vrijwel nooit schriften op mijn opleiding, maar veel van jullie zullen er wat aan hebben! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Alle gebruikte afbeeldingen

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×