5x BACK TO SCHOOL outfit ideeën

27 augustus 2017 2 Comments

Een groot deel van het land is alweer begonnen met school, zelf heb ik lekker nog een weekje vakantie. Het leek me dan ook wel een goed moment om een aantal outfit ideeën te delen voor school. De tweede BACK TO SCHOOL video van dit jaar alweer! Ik koos ervoor om vijf compleet verschillende outfits te laten zien, zodat er voor iedereen iets tussen zit en ik eigenlijk gewoonweg een schoolweek lang aan outfits voor jullie heb. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

OUTFIT 1
Top – New Yorker
Rok – Vero Moda
Schoenen – Van Haren
Choker – AliExpress

OUTFIT 2
Jurk/blouse – Boohoo
Schoenen – Doc. Martens

OUTFIT 3
Tuinbroek – H&M
Top – H&M
Sneakers – Nike

OUTFIT 4
Top – Boohoo
Rok – Vero Moda
Sandalen – Griekenland

OUTFIT 5
Top – H&M
Vest – Only
Broek – H&M
Schoenen – Van Haren
Riem – Stradivarius

2 Comments

 • Lonneke 1 september 2017 at 20:31

  Super leuke outfits en goed vast gelegd en creatief!

 • chucky1012 28 augustus 2017 at 13:42

  Mooie outfits!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×