50 facts about me

21 februari 2014 4 Comments

50 facts about me

Het is dan toch zo ver hoor: vandaag zet ik mijn eerste filmpje online! Ook al vind ik het heel spannend, toch ga ik hem online zetten. Het is de 50 facts about me tag, dus ik vertel jullie 50 feitjes over mezelf. Ik vond het heel erg leuk maar ook moeilijk om te bedenken, maar ik vind het wel een leuke tag! Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Ketting:     Primark
Jurkje:     H&M

Willen jullie vaker filmpjes zien? Waarin herken jij jezelf?

4 Comments

 • Liebster Award | 19 maart 2014 at 07:09

  […] eerste wil ik alvast zeggen dat dit heel moeilijk is om te bedenken aangezien ik laatst de 50 facts about me tag heb gedaan en dus een beetje uit mijn feitjes ben, […]

 • mareie 25 februari 2014 at 16:49

  word je boer, wil je dan ook koeien?

  • Irina 25 februari 2014 at 16:52

   Ik word geen boer, de opleiding dier- en veehouderij is veel breder. Zoals ik al zeg in het filmpje wil ik het liefst een eigen manege runnen. Dit betekend dus dat ik een stal met paarden ga onderhouden. Dit is iets heel anders dan het zijn van een boer. Ik ga geen producten verkopen, geen gewassen verbouwen. Ik ga lessen geven aan mensen die willen leren paardrijden, en leer hen hoe je omgaat met paarden.

 • Amy 21 februari 2014 at 08:41

  Leuke ketting heb je om!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×