5 GRATIS Back To School Apps

24 juli 2016 4 Comments

5 GRATIS Back To School Apps

Het is alweer tijd voor mijn tweede Back To School video van het jaar! Vandaag laat ik je 5 gratis apps zien die je kunt downloaden voor je smartphone. Alle 5 de apps zijn ontzettend handig voor school: van het maken van lijstjes tot jezelf overhoren, aan alles heb ik gedacht. Laat je jouw musthave apps ook achter in de reacties?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

4 Comments

 • marleen@burgertrutjes 24 juli 2016 at 11:09

  Superhandig! In mijn middelbare schooltijd had je van die mega koelkast mobieltjes zonder enige app hahaha! Dit maakt alles wel wat makkelijker 🙂

  • Irina 24 juli 2016 at 11:35

   Ik leerde vaak via wrts.nl voor talen! Maar nu kan het dus gewoon op je telefoon ^^

 • hilde 24 juli 2016 at 09:40

  Leuke video! Ik laat hem ook aan mijn dochter zien die naar de middelbare school gaat. Wie weet heeft ze er wat aan. 😉

  • Irina 24 juli 2016 at 10:05

   Leuk! Hopelijk helpt het haar een beetje ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×